09 december 2008

MADE 2009


IDENTITY JUST

MADE-festivalen - 6-9 maj 2009 - dundrar vidare med full energi. I år med ännu fler samarbetskamrater och konstnärer från olika håll i Norrland, Sverige och världen. Som vanligt ser vi till att blanda ålder, kön, intressen och konstarter till en galen mix som alla nyfikna ska kunna känna sig hemma i.

Minns du förra årets lyckade blomsterfest på Operaplan? I år gör vi ännu mer av den! Det blir en blomstrande utomhusscen utformad av designkollektivet Ugly Cute. Här kommer vi tillsammans med Galleri Verkligheten att låta musikframträdanden och performances avlösa varandra under festivalens alla fyra dagar. Seniorkören Sjung för livet uppträder, liksom Trumpetgerillan som består av hundra trumpetande skolungdomar. Dessutom kan vi se fram emot brylkrämsdoftande medverkan av Big Papa och Big Family Cruisers samt ett Pecha Kucha signerat Svensk Form Botnia.

Inne i huset fortsätter äventyret. Vi vill skapa högspänning mellan konstnärer och publik! Det blir en blandning av artister, grupper och verksamheter med starka och mycket olika identiteter. Mer om detta och om alla stora och säregna artister berättar vi om i vårt festivalprogram.

IDENTITY JUST - om attityd, djup, yta, fejk och sanning!

Tina

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Inga kommentarer: